TEHO saapuminen

Matkustaminen Jyväskylään ja yliopistolle

Jyväskylän yliopisto on varsin lähellä kaupungin keskustaa (n. 1.5km). Konferenssipaikkana on Ruusupuisto, jonne pääsee keskustasta helposti. Matkakeskuksesta muut hotelli on tavoitettavissa helposti jalan, Albaan kannattaa joko ottaa taksi, bussi, tai saapua autolla (alueella on ilmaisia parkkipaikkoja).  

Näin saavut kaupunkiin

Juna

Junayhteydet Jyväskylään ovat melko hyvät, varsinkin Etelä-Suomesta tultaessa. Suoria tai yhden vaihdon yhteyksiä Helsingistä, Turusta, Tampereelta ja muista kaupungeista ajetaan pitkin päivää, ja juna onkin ajallisesti kaikkein tehokkain vaihtoehto. Pohjoisesta ja idästä tullessa junanvaihto on lähes aina pakollista. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee keskustan yhteydessä ja matkat sieltä majoituskohteisiin ja konferenssipaikalle ovat verrattain lyhyet. Jos tarvetta on, taksipalvelut asemalla ovat hyvät ja helposti löydettävissä aivan raiteiden läheisyydestä. 

Aikataulut ja hinnaston voit tarkastaa täältä: www.vr.fi 

Bussi 

Bussiyhteydet Jyväskylään ovat myös kattavat useimpien  yhtiöiden liikennöidessä myös Jyväskylään. Bussiasema sijaitsee Matkakeskuksessa Rautatieaseman vieressä. Bussilla matkustaminen usein on edullisempaa kuin junalla. 

Sivustoja joista mahdollista löytää tietoa bussiyhteyksistä Jyväskylään Suomen sisällä:

www.matkahuolto.fi

www.onnibus.com

Lentäen

Helsinki-Vantaan lentokentältä on suoria yhteyksiä Jyväskylään Tikkakosken lentokentälle. Huomoithan että Tikkakoskelta täytyy ottaa taksi, koska julkisia yhteyksiä kentälle ei ole. Suosittelemme tilaamaan taksin etukäteen.