Tehdään historiasta selvää!

HUOM! Jyväskylän yliopiston tekemällä päätöksellä kaikki yliopistossa järjestettävät yleisötilaisuudet perutaan 11.3 lähtien kesäkuun loppuun asti. Tämän vuoksi joudumme valitettavasti perumaan myös TEHO-konferenssin.

“Yleisötilaisuudet Jyväskylän yliopistossa 11.3.2020-30.6.2020

Koronavirustartuntojen ennaltaehkäisemiseksi ja erityisesti riskiryhmien suojelemiseksi yliopiston järjestämät, yli 30 osallistujan kongressit ja yleisötilaisuudet pidetään ensisijaisesti verkkoyhteyksien avulla tai suorina nettilähetyksinä. Mikäli tämä ei ole mahdollista, siirretään tilaisuus pidettäväksi myöhäisempänä ajankohtana tai perutaan. Järjestelyt eivät koske yksityistilaisuuksia eivätkä alle 30 henkilön kokouksia. Tämä ohje on voimassa 30.6.2020 saakka.”

Mahdollisesti jo maksetut ilmoittautumismaksut palautetaan. Päivitämme tilannetta kun saamme asiasta lisätietoa.

 

 

TEHO2020 – Tule tekemään historiasta selvää! (press here for CfP in English)

Miten kehittää historianopetusta, mistä löytää innovatiivisia pedagogisia ratkaisuja, millä tavoin digitalisaatio pitäisi huomioida opetuksessa? Muun muassa näihin teemoihin löytyy vastauksia Jyväskylässä 4-5.6.2020 pidettävässä Tehdään historiasta selvää (TEHO2020) -konferenssissa. 

Tapahtuman tavoitteena on rakentaa siltoja historian tutkimuksen ja käytännön opetustyön välille. Pyrimme edistämään historian pedagogista tutkimusta sekä antamaan välineitä ja uusia ideoita historiaa opettaville. Tapahtumassa on sekä lyhyempiä esitelmiä, että pidempiä työpajoja eri teemoista tarjoamassa työkaluja opetuksen kehittämiseen.

Konferenssin pääpuhujia ovat Carla von Boxtel (Amsterdamin yliopisto) ja Oula Silvennoinen (Helsingin yliopisto).

Kuva: Marianna Tarvainen, 2017

Tapahtumapaikkana on Jyväskylän yliopiston Ruusupuisto (Alvar Aallon katu 9).

Konferenssin ohjelman löydät täältä.

Tietoa hotelleista ja hotellikiintiöistä löydät täältä. Matkustamisesta Jyväskylään löydät tietoa täältä. Ilmoittautua

Konferenssimaksu 80 euroa kattaa konferenssin materiaalit ja järjestelykustannukset, kahvitauot, sekä iltavastaanoton tarjoiluineen. VESO-päivien korvaamiseksi konferenssista on mahdollista saada myös osallistumistodistus. Ilmoittautuminen ON PERUTTU. 

Konferenssia organisoivat Suomen Akatemian rahoittaman HisLit-hankkeen tutkijat, jotka työskentelevät Jyväskylän yliopiston historian ja etnologian laitoksella, kieli- ja viestintätieteiden laitoksella sekä normaalikoulussa – Simo Mikkonen, Anna Veijola, Sari Sulkunen & Ida Vesterinen.

Lisätietoa voit kysyä osoitteesta teho2020@jyu.fi tai puhelimitse, Simo Mikkonen +358 40 809 3949.

Kuva Marianna Tarvainen, Teho2017